Fortsæt til hovedindholdet
Nyhedsbreve
Nyheder
Postkasser

NYHEDSBREV NOV 2019

Nye udfordring, vejledning om brandsikkerhed og en tro og love erklæring.

NYE UDFORDRINGER

Chefkonsulent Lisa Kolding, Aarhus Stift, har søgt nye udfordringer og stoppede lige efter sommerferien. Lene Krebs Lange, der har været ansat i en delt stiftsfuldmægtigstilling mellem Aarhus og Viborg stifter, er i den forbindelse blevet specialkonsulent med fast tjenestested i Aarhus Stift og er således ikke længere i den delte stilling. Vi ønsker Lisa held og lykke på sin vej samt et stort tillykke til Lene!

Specialkonsulent Pernille Lystbæk Facius, Aarhus Stift, er kommet tilbage efter sin barselsorlov. Velkommen tilbage!

VEJLEDNING OM BRANDSIKKERHED

Juridisk Afdeling har udarbejdet en vejledning til menighedsrådene om brandsikkerhed, idet vi har oplevet, at flere menighedsråd har udtrykt tvivl om, hvordan de skal forholde sig på dette område. Vejledningen beskriver derfor reglerne for brandsikkerhed i kirker og hvilke forhold, menighedsråd skal være særligt opmærksomme på.

TRO- OG LOVEERKLÆRING

Juridisk Afdeling har udarbejdet en tro- og loveerklæring, som menig- hedsrådene kan bruge i forbindelse med fx askedeling, flytning af urner og lig, askespredning, mm.

Erklæringen kan findes her

NYHEDSBREVE

Som en yderligere service til jer alle, vil nyhedsbrevene fra Juridisk Afdeling fremadrettet også være offentligt tilgængelige på vores hjemmesider.

I kan finde nyhedsbrevene på Aalborg Stifts, Aarhus Stifts og Viborg Stifts hjemmesider.